За нас | Puliti

Нашата история

2018

2018 г. - НАЧАЛОТО

Сферата на луксозното и високо качествено почистване имаше нужда от стабилен и коректен партньор. Точно поради тази причина ние от фирма ПУЛИТИ решихме да дадем на клиентите услуга на която може да се разчита и обслужване от което всеки би имал нужда.

2021

2021 г. - НОВ ОФИС НА ПРЕСТИЖЕН АДРЕС

В стремежа си за развитие на компанията и желанието да бъде по-близо до своите клиенти през 2021 г. ПУЛИТИ открива своя нов и модерен офис на престижна локация – бул. Патриарх Евтимий 19 Б 2022 - ЕКИП към момента в компанията работя повече от 50 служителя

Мисия

Мисията на Пулити е ясно дефинирана още от първия ден компанията - удовлетворяване на клиентските нужди и желания. Стремежът ни е да предложим по-здравословна и чиста среда за вас, възползвайки се от широката гама услуги, които са на разположение. Екипът ни съблюдава водещите в индустрията стандарти и устойчиви бизнес практики. Клиентите са били и ще бъдат фокус за дейността ни - ние се стремим да спечелим доверието им, да помогнем в успешното решаване на казуси. 

Партньорствата ни с бизнесите, които обслужваме се базират на уважение и разбирателство. Щастливи сме да бъдем оценявани по представянето си, за да можем да поддържаме най-високото ниво на почистващи услуги в бранша. Нашата цел е да даваме пример и да поддържаме най-добрите практики и най-високите стандарти на пазара.

Наясно сме с предизвикателствата за поддържане на постоянно качество в динамична среда. Ето защо нашият екип прекрасно разбира своите роли и отговорности в структурата на обслужване, за да бъдат конкурентни на най-добрите. Грижим се за нашите служители, като им осигуряваме стабилна работа с предимства и възможности за растеж. Именно това е една от големите разлики между Пулити и останалите компании.

Ние се ангажираме да предоставяме най-висококачествената почистваща услуга, като надхвърляме очакванията на нашите клиенти чрез непрекъснати подобрения в качеството и нивото на обслужване. Непрекъснато работим, за да бъдем признати от клиентите и индустрията за водещ доставчик на почистващи услуги.

В Пулити се ръководим от нашите основни ценности. Те описват компанията такава, каквато искаме да бъде. Вярваме, че прилагането им на практика създава дългосрочни ползи за клиентите, служителите, доставчиците и бизнесите, които обслужваме. И най-важното: напълно сме убедени, че докато вършим работата си с любов, това няма как да не бъде усетено от всички. И да ги направи малко по-позитивни и добри.