Услуги | Puliti - ние правим всичко чисто

Какво предлагаме

ПУЛИТИ предлага на своите клиенти висококачествени почистващи услуги. Можете да разчитате на професионализма на нашия екип за почистване на дом, офис, складово помещение, цех - ние сме готови да поемем грижата за всяко битово и търговско или производствено помещение. Почистващите препарати са от най-висок клас и това, в съчетание с опита на нашите специалисти прави услугата без конкуренция на пазара. Свържете се с нас, за да уточним процеса и обема на работа. Екипът ни ще ви консултира за оптималните решения, в нашето портфолио са над десет професионални почистващи услуги.

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ

Почистването на дома е услуга, която е сред най-търсените и се радва да висок потребителски интерес. Екипът от професионалисти може да превърне жилището в светло и уютно място за цялото семейство, а вие да разполагате с достатъчно време за фамилни забавления и за всички дейности, които отлагаме. Защо да се обърнем към специалисти по почистването? Те разполагат с професионални препарати и съответната специализирана техника. Това означава, всички дейности, които специалистите ни ще извършат в различните помещения на вашия дом ще са с перфектно качество и максимална ефективност. Всяка стая изисква индивидуален подход, като ние ще определим предварително процедурите според вашите изисквания. Можете да разчитате на екипа на Пулити за: -Почистване на повърхностите от прах, освежаване и третиране с импрегниращи препарати -Избърсване на стъкла, витрини и стъклени осветителни тела -Почистване на под -Събиране и изхвърляне на отпадъците В мокрите помещения също се предприемат определени дейности по подсушаване, чистене и освежаване като Измиване и Дезинфекциране на тоалетната, душа, ваната и мивката. Грижата за кухня включва Почистване, Бърсане на прах или петна и Обезмасляване. Какви са предимствата за вас, ако ползвате услугите на професионален почистващ екип? Вие ще спестите време, средства и усилия. Всичко това можете да вложите в семейството и да получите положителни емоции. Подобни цялостни или частични почиствания на дома могат да се извършват на абонаментен принцип, като честотата и продължителността на посещенията ще се договорят предварително.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Независимо дали влиза в нейните задължения или не, техническият сътрудник се грижи за чистотата в офиса. Това обикновено не е добра идея - липсата на опит се изразява както в незнание в избора на правилните почистващи препарати и уреди, така и в неефикасното им използване. Професионалното офис почистване включва няколко дейности: -Изпразване на кошчета, изхвърляне на боклук -Избърсване на бюра, плоскости и мебели -Избързване на прах със суха кърпа на екрани, монитори и дисплеи -Почистване на пода с прахосмукачка -Миене на подови повърхности Всички дейности се извършват по определен ред, като резултатът е чист и подреден офис, готов за работа. Тъй като дейността на почистващия екип е след приключване на работното време, те и подреждат пространството за следващия ден. За да започнете деня си без досадни задължения. За разлика от Почистването на дома, услугата Почистване на офис е абонаментна и се извършва в определени дни. Тъй като офисните помещения се използват интензивно в рамките на работния ден, нерядко професионалната почистваща компания извършва тази дейност ежедневно. Клиентите на Пулити са водещи компании в сферата услугите и търговията. Удовлетворението им от качественото почистване е най-добрата атестация за професионализма на екипа ни. Каним ви да станете част от тях, оставете грижата за чистотата на тези, за които това е мисия.

ИНДУСТРИАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Индустриалното почистване е специфична дейност, което за разлика от офисното изисква изключителен професионализъм и опит. То се отнася към поддръжка на складове, предприятия и промишлени обекти със специфична среда. Индустриалните съоръжения изискват специализирано почистване, което е само във възможностите на съответните специалисти. Сред дейностите влизат почистване на подовете на помещенията, измиване на подовете с пароструйка, почистване на механизми и машини. Поради уникалността на всеки промишлен обект, първоначално се работи съвместно със собствениците, за да се създаде “матрица” на дейностите, както и техния ред. Безопасността тук е особено важен фактор, затова опитът на екипа е от ключово значение. Някои от обектите изискват ежедневна поддръжка с цел осигуряване на нормална среда за работа. Което означава, че препаратите, с които се работи също са специални. Професионалистите от Пулити разполагат с нужния опит и висококачествени почистващи продукти. Защо е добре да имате партньорство с почистваща компания? Наемането на професионалисти в индустриалното почистване е огромна полза за бизнеса. На първо място се подобряват условията на труд и безопасността на работещите. Неподдържаната среда крие рискове за здравето. Ако работите с доставчици, куриери или контрагенти, чистотата е показател за имиджа ви пред тях. Поверете вашия обект на Пулити за индустриално почистване.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Ремонтните дейности са не просто трудоемки, те оставят след себе си много прах, петна и мръсотия. И след поздравленията за добре свършената работа, идва време за чистене. Парчета от строителни отпадъци, опаковки и много, много прах, петна, промишлен боклук. Професионалното почистване е най-доброто решение. Специалистите могат максимално бързо и ефикасно да се погрижат за привеждането на помещенията след ремонт в приличен вид. Ако решите сами да почистите, рискувате да повредите новите стени, таван или под. В бързината или от незнание е съвсем възможно да изберете неподходящите препарати. Прахът и петната след ремонт се различават много повече и е нужно специално оборудване и третиране, за да се отстранят. Тук качеството на почистващите препарати е също толкова важно, колкото професионализма на екипа. Високите концентрации на прах, както и остатъците от бои, лакове или лепила често са непосилно предизвикателство за неподготвени хора. Ние разполагаме с широка гама от машини и продукти за почистване след ремонт. Ето за какво можете да разчитате на професионална почистваща компания: -Почистване и извозване на строителни отпадъци и боклуци -Почистване на прах от всякакви повърхности със специализирана техника -Премахване на петна от мека и корпусна мебел -Почистване на прозорци и стъклени повърхности -Мокро почистване на подове и дезинфекция Когато започне почистването след ремонт, екипът ни се отнася с изключително внимание към състоянието на помещенията. Това е и една от основните разлики с непрофесионалните услуги.

ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МЕКИ НАСТИЛКИ

Почистването на тапицерии на дивани, кресла, фотьойли или легла е доста по-сложен процес, отколкото мислим. То изисква време, правилен подход и разбира се, опит. Затова е нормално да потърсите услугите на професионалисти. Меката мебел, както и мокетитие или килимите, имат нериятното свойство да задържат мръсотията и праха, така че без редовно и качествено почистване, те ще останат онези места в дома, които ще бъдат предизвикателство за вас всяка седмица. Недостатъчно добре почистените меки подови настилки или мебели ще продължат да са развъдник на, неприятни миризми, микроби и акарии, а това пряко застрашава здравето на обитателите на дома. Именно поради тези причини професионалното почистване е силно препоръчително! Какви действия предприема екипът ни? Първо, правим оглед на мястото с цел установяване на наличието на петна, миризми или прах по пода и мебелите. Следва дълбоко чистене с професионални уреди и препарати, които пазят материите. Обръща се специално внимание на силно замърсените зони, засъхнали или упорити петна. Когато е необходимо, подовите повърхности и тапицерии се третират с препарати, отстраняващи лекета и миризми, а после се подсушават. Това гарантира здравословна среда в помещението, а вие можете да сте спокойни за здравето на своите близки. Подобно почистване се прави периодично, затова Пулити предлага на своите клиенти изключително изгодни абонаментни планове.

ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА И ФАСАДИ

Почистването на фасади и прозорци не е във възможностите на всеки, затова използването на услугите на професионална почистваща компания е повече от ясно. Тук не става въпрос за поддръжка с дезинфектант и парцал, поддържането на екстериорната част на жилището или офиса изисква умения, съответната техника и професионализъм. Специалистите ще огледат външните стени и покрив за петна от мръсотия, плесен или мухъл, прах, паяжини, следи от боя и графити. Тъй като са подложени на всякакви атмосферни влияния, фасадите и прозорците изискват регулярна поддръжка - почистване и премахване листа, прах, петна или мухъл. Самият процес се извършва с вода или пара, като вторият метод дава по-голяма гаранция за много по-трудната поява на мухъл и плесен. Немалка част от професионалните препарати, които ползваме имат импрегниращо действие, което е допълнителна грижа за вашата фасада, възпрепятствайки проникването на влага и прах, които съответно водят до появата на мухъл. Стъклата изискват специални грижи по външното почистване, особено ако говорим за височина или бизнес сграда със стъклена фасада. Прозорците трябва да бъдат в изряден вид винаги, защото от това зависи колко светлина ще попада в дома или работните помещения. Затова професионалните почистващи услуги се извършват с уреди с телескопични дръжки, а когато е необходимо - с вишка. Качеството на професионалното почистване се гарантира и от висококачествените препарати, както и опита на нашия екип.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Когато говорим за дезинфекция,тук изобщо не става дума просто за почистване на повърхности и помещения. Това е по-скоро грижа за здравето. В пост пандемичната обстановка, професионалната поддръжка на чистотата е истинска превенция от вируси. Затова е нужно тя да бъде регулярна и постоянна. Потенциално “най-засегнати” в дома са дръжките на врати, ключове за ръце, парапети, тоалетни чинии. Премахването на микроорганизми и бактерии е основна цел на дезинфекцирането. Здравословният живот се осигурява от стерилната среда, затова е препоръчително с него да се заеме професионален екип. По време на дезинфекцията се трерират не само обичайните зони, почиства се цялото жилище. Препоръчително е дрехи, храни и завивки да не бъдат оставени без покритие. Препаратите, с които работим в Пулити са от най-високо качество, те са според последните хигиенните норми, а това означава гарантирана защита за здравето ви. Методите на почистване могат да са разнообразни и да включват пулверизация или йонизация, като се търси максимално големият ефект от процедурите. Ако подобна дейност се предприема регулярно, рискът за здравето се свежда почти до минимум. Ако наистина търсите най-доброто за своите близки и за себе си, свържете се с нашия екип от специалисти.

ЛАМПИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Дезинфекционните лампи могат да имат приложение в дома, предпазвайки от вируси и други потенциални опасности за здравето. Възможността да се създаде източник на ултравиолетова светлина в подходяща дължина е изключително предимство, когато говорим за грижата за здравословното състояние. Дезинфекцирането представлява метод без употреба на химикали, който използва ултравиолетова светлина с определена дължина, която “облъчва” вредните микроорганизми, променяйки структурата им с цел обезвреждане. Той действа върху твърди, течни и газообразни повърхности, което означава пълна ефективност върху околната среда в помещението. Прецизното използване на UV дезинфекционната лампа зависи изцяло от внимателното изчисляване на “дозата”, която се очаква да получат различните повърхности. Това е още една причина тази процедура да бъде реализирана от специалисти. Какви са предимствата на UV светлината, когато говорим за дезинфекция? Първо, тя засяга всякакви повърхности за разлика от стандартното почистване, което се прилага обикновено само върху твърди равнини. Следващ плюс е избягването на всякакви химикали или вредни елементи в процеса. Немаловажно предимство е по-голямата достъпност на процедурата. Нужно е просто да се свържете с нашия екип и Пулини ще се погрижи за здравето на всички. Този тип процедури са еднакво ефективни срещу бактерии, плесени, спори и вируси. Много важен е и фактът, че UV дезинфекцията унищожава и патогените, които иначе развиват резистентност към хлор и подобни химикали, които са основна съставка в огромен процент от почистващите спрейове. Доверете здравето си в наши ръце.

САНИТАРНО-ХИГИЕННИ КОНСУМАТИВИ

Предлагането на продукти, свързани с поддръжката на хигиената е важна дейност за Пулити. Качествените санитарни консумативи, които можете да поръчате от нас ви гарантират квалифицирана грижа за офиса или дома. Грижата за ръцете е приоритет през работния ден. Ето защо е важно те да се третирани с качествени продукти. Ние предлагаме пяни и течни сапуни, дезинфектанти и морски кърпи на водещи компании специализирани в хигиената. Ако сте работодател, погрижете се за здравословната среда в офиса - вашите служители и клиенти не бива да се притесняват от вируси бактерии. Хигиенните консумативи в банята са друга важна част от продуктите. Тоалетна хартия, хартиени кърпички, салфетки, както и различни течни препарати или аерозоли ще гарантират предотвратяването на появата на бактерии. Грижата за личната хигиена е представена от кърпички и дезинфектанти, сапуни и гелове. Защо е важно санитарно-хигиенните консумативи да са качествени? Много просто, никой не би желал да прави компромис със здравето си. Всички продукти, които можете да закупите от Пулити са с най-високо качество и предлагат реална грижа за вашето състояние, това на вашето семейство и служители в офиса. Свържете се с нас и осигурете възможно най-добра работна среда.

ПРОФЕСИОНАЛНА АРОМАТИЗАЦИЯ

За разлика от ароматерапията в дома, професионалната ароматизация се прилага с определена цел и преследва определен резултат. Знаете ли, че вече има и Сетивен маркетинг. Той провокира сетивата, за да създаде определена нагласа у потребителите относно определен бранд. В този процес обонянието заема изключително важно място и немалко марки разчитат на определени миризми и аромати, за да въздействат на потребителите. Това могат да се приложат както в търговски обекти, така и в офисите на компании, хотели и заведения. За целта се използват специални дифузери, които пулверизират определени аромати в помещенията. В промишлеността и производството потискането на неприятни миризми може да се реализира не само с подходяща вентилация, но и посредством различни аромати. Професионалните устройства за ароматизация могат да бъдат програмирани с различен интензитет, те разполагат с програматор за определен час на стартиране. Важно е да се избере правилния модел, който да е съвместим с обема на помещението. Ако имате колебания относно избора, нашият екип е готов с професионална консултация. Свържете се с Пулити, ще се погрижим за комфорта на вашето работно място.